exened.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Clasificare CEFR
Informații

Fun Grammar Book. Limba moderna engleza, Clasa a IV-a


Fun Grammar Book. Limba moderna engleza, Clasa a IV-a

Mai sunt disponibile 297 de bucăți

Fun Grammar Book. Limba moderna engleza, Clasa a IV-a
Acest auxiliar școlar a fost elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru Limba modernă clasele a III-a – a IV-a, în vigoare din 2014.

Fun Grammar este un curs motivant de două niveluri pentru ciclul primar care integrează elementele de gramatică și competențele intr-un mod ludic și captivant.

Având la baza lungă experiență a celui mai mare editor britanic de ELT, auxiliarele din seria Fun Grammar Book imbină expertiza Pearson cu specificul programei școlare românești.

Auxiliarul Fun Grammar insoțește manualul de Limba modernă engleză Clasa a IV-a, dar poate fi folosit cu succes cu orice alt manual atat in clasă, cat și pentru lucrul individual acasă. Beneficiile utilizării materialelor auxiliare care insoțesc manualul, ca suport de fixare și aprofundare, sunt deja bine cunoscute de profesioniștii din educație. Cu precădere la varste mici, cand se creează premisele unui proces care va dura intreaga viață, anume învățarea, este esențial să conturăm pentru elevii noștri un context plăcut, dar și o bază solidă de cunoștințe.

Ambele condiții sunt armonios imbinate in cele două Fun Grammar Book ale seriei. Astfel, copiii din ciclul primar vor învăța intr-o manieră ludică alături de Trumpet, Karla, Ziggy, Chatter și Tag. Ambele materiale sunt insoțite de suportul audio pentru exercițiile de ascultare, iar explicațiile teoretice au scurte traduceri in limba romană, iar cântecele din manual sunt reluate și aprofundate cu noi exerciții.

Elevii au la dispoziție, de asemenea, câte o recapitulare la fiecare două unități, cinci segmente I can do this la finalul cărții, precum și o recapitulare finală Look what I can do!, care poate fi utilizată și ca test sumativ anual.

Varietatea activităților, jocurile și jocurile de rol pe de parte și explicațiile clare și accesibile, alături de o permanentă reciclare a elementelor de gramatică parcurse, fac din Fun Grammar Book alegerea perfectă pentru elevii dumneavoastră de ciclu primar.

Editura: Excellent English Education
An apariție: 2021
Număr pagini: 80
Format (mm): 205x260

Fii primul care evalueaza acest produs
Acorda o nota
Coșul meu
Coșul de cumpărături nu conține produse.
Autentificare
Adresa de e-mail:
Parola:
Newsletter
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    • Telefon: 0744 680 030
    • E-mail: contact@exened.ro
  • Contact
Website deținut de Excellent English Education S.R.L., CIF: RO41791093, Reg.Com: J40/14114/2019, Cod CAEN: 5811