exened.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Clasificare CEFR
Informații

Povestea Excellent English Education a început în noiembrie 2019, când am preluat reprezentarea oficială pentru România a casei editoriale Pearson. Cu siguranță cei mai mulți dintre profesorii de engleză și dintre elevii din țară ne vor recunoaște imediat pentru că, indirect, le-am fost alături prin manualele celui mai mare editor de ELT din lume în ultimii 20 de ani. Titluri precum Gold, Snapshot, Longman Dictionary sau Round Up sunt deja household names în majoritatea școlilor din România.

Azi, misiunea noastră este aceea de a duce mai departe tradiția de excelență a numelui Pearson și a pune la îndemână cele mai bune materiale tuturor celor implicați în învățarea limbii engleze. Mai mult decât atât, ne-am asumat rolul de parte activă din comunitatea profesorilor de engleză din România, atât prin proiectul național Pearson School Society, cât și prin promovarea unor standarde înalte în educație, prin suport metodologic constant și prin încurajarea schimbului de experiență și bune practici.


Coșul meu
Coșul de cumpărături nu conține produse.
Autentificare
Adresa de e-mail:
Parola:
Newsletter
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    • Telefon: 0744 680 030
    • E-mail: contact@exened.ro
  • Contact
Website deținut de Excellent English Education S.R.L., CIF: RO41791093, Reg.Com: J40/14114/2019, Cod CAEN: 5811