exened.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Clasificare CEFR
Informații

Manualul elevului. Limba moderna 1. Limba engleza. Clasa a V-a


Manualul elevului. Limba moderna 1. Limba engleza. Clasa a V-a

Mai sunt disponibile 488 de bucăți

Manualul elevului. Limba moderna 1. Limba engleza. Clasa a V-a
Acest manual școlar a fost aprobat de Ministerul Educației prin ordinul de ministru nr. 4726/17.08.2022.

Limba Modernă 1 – Limba Engleză pentru clasa a V-a, adaptat de Excellent English Education și Pearson pentru școlile din România, este portalul spre o lume fascinantă pentru adolescenții care învăță limba engleză. 

Wider World, ediția internațională care stă la baza manualului românesc, este, la rândul său, rezultatul colaborării dintre două nume de top de top din domeniile educației și media – Pearson Education și BBC. Brandul BBC este sinonim peste tot în lume cu încrederea și calitatea materialelor informative și educative, iar Pearson reprezintă emblema calității în educație pentru toate nivelurile de învățământ. Astfel, rezultatul colaborării lor oferă elevilor materiale cu adevărat excepționale, motivante și eficiente.

Pearson și BBC și-au unit resursele pentru elaborarea unui curs care oferă cel mai bun suport de învățare a limbii engleze. 

În lumea de azi, este esențială expunerea la perspectiva globală și la materiale de învățare care să ilustreze diversitatea culturală. Seria Wider World pune la dispoziția celor care învață limba engleză nu doar material pentru dezvoltarea competențelor de limbă, ci și elementele care să-i pregătească pentru lumea globalizată în care vor crește. Astfel, prin intermediul limbii engleze, elevii de gimnaziu vor dobândi competențe de înțelegere a unor culturi diferite cu suportul materialelor multimedia ale BBC și, în același timp, vor fi încurajați să compare culturi diferite cu cea din care provin, exersând astfel competența de gândire critică. 

Trei concepte importante stau la baza seriei Wider World, pe care Excellent English Education a adaptat-o pentru elevii de gimnaziu:
  1. AUTHENTIC – elevii sunt motivați prin combinația de competențe de limbă și interculturale pe care le vor utiliza și în afara clasei
  2. INTERACTIVE – elevii sunt permanent încurajați să interacționeze prin intermediul sarcinilor de lucru variate și care implică interacțiunea cu ceilalți și cu media
  3. RELIABLE – prin utilizarea seriei Wider World, cresc considerabil șansele elevilor de gimnaziu atât la testările formale, cât și la comunicarea uzuală fluentă

Editura: Excellent English Education
Cod ISBN: 978-619-7073-56-0
An aparitie: 2022
Numar pagini: 120
Tip coperta: Necartonata
Format (mm): 210x295

Fii primul care evalueaza acest produs
Acorda o nota
Coșul meu
Coșul de cumpărături nu conține produse.
Autentificare
Adresa de e-mail:
Parola:
Newsletter
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    • Telefon: 0744 680 030
    • E-mail: contact@exened.ro
  • Contact
Website deținut de Excellent English Education S.R.L., CIF: RO41791093, Reg.Com: J40/14114/2019, Cod CAEN: 5811