exened.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Clasificare CEFR
Informații

Wider World. Grammar Book. Clasa a V-a. Special Edition 2022


Wider World. Grammar Book. Clasa a V-a. Special Edition 2022

Mai sunt disponibile 488 de bucăți

Wider World. Grammar Book. Clasa a V-a. Special Edition 2022
Acest auxiliar școlar a fost elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru Limba modernă 1, clasele a V-a - a VIII-a din 2017

Având la baza lunga experiență a celui mai mare editor britanic de ELT, auxiliarul Wider World-Grammar Book continuă seria Fun Grammar Book pentru ciclul primar și îmbină expertiza Pearson cu specificul programei școlare românești pentru clasa a V-a. 

Conceput pentru a însoți manualul de Limba modernă 1 Limba engleză pentru clasa a V-a, acesta poate fi folosit cu succes cu orice alt manual atât în clasă, cât și pentru lucrul individual acasă, datorită versatilității sale.

Beneficiile utilizării materialelor auxiliare care însoțesc manualul, ca suporturi de fixare și aprofundare, sunt deja bine cunoscute de profesioniștii din educație. În plus față de activitățile atractive și de explicațiile clare și accesibile, Wider World-Grammar Book pentru clasa a V-a oferă o reciclare permanentă și structurată a elementelor de gramatică prevăzute în programa de clasa a V-a pe măsură ce acestea sunt parcurse la clasă, alături de patru secțiuni de Grammar Check pe care elevii le pot parcurge individual acasă sau în clasă sub forma unor evaluări curente.

Editura: Pearson Education Limited
An apariție: 2022
Număr pagini: 55
ISBN: 978-619-7073-57-7
Format (mm): 210x295
Tip copertă: broșată (paperback)

Fii primul care evalueaza acest produs
Acorda o nota
Coșul meu
Coșul de cumpărături nu conține produse.
Autentificare
Adresa de e-mail:
Parola:
Newsletter
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

    • Telefon: 0744 680 030
    • E-mail: contact@exened.ro
  • Contact
Website deținut de Excellent English Education S.R.L., CIF: RO41791093, Reg.Com: J40/14114/2019, Cod CAEN: 5811